×
Index

Brugerstyring

I MDC-LØN kan du oprette flere brugere der hver har deres eget brugernavn og adgangskode.
Dette giver bl.a. mulighed for at sikre at kun Supervisoren har adgang til visse regnskaber m.v.
Styringen af de oprettede brugere sker i punktet "Sikkerhed" øverst i MDC-LØN (se herunder)

Brugerstyring

I menupunktet "Sikkerhed" er følgende underpunkter :

Brugeroversigt - Her kan du oprette og slette brugere:

Hvis du klikker på knappen "Opret" kommer du ind på skærmbilledet herunder, og her skal du bare indtaste "Fornavn", "Efternavn" og "Brugernavn".
Brugerstyring
Brugernavnet er typisk bare initialerne med små bogstaver, som vist her "tt".

Bemærk at forskellen på om man er Administrator eller Bruger indtil videre er følgende: