Genudskrivning eller afsendelse af lønsedler

Hvis du af en eller anden grund har glemt at afsende eller udskrive lønsedler før du ajourkørte eller du bare gerne vil sende eller udskrive en gammel lønseddel eller feriepengespecifikation skal du gøre følgende :

• Hop ind i ”2 - Lønseddeloversigt" som vist herover.
  • Vælg fanen "1) Alle" som vist i en rød boble herover hvis du vil udskrive de markerede lønsedler
  • Vælg fanen "2) Mail" som vist i en blå boble herover hvis du vil sende de valgte lønsedler til medarbejderne egne mailadresser
  • Vælg den eller de lønsedler du ønsker at udskrive eller sende ud pr. mail.
  • Klik på
  • hvis du ønsker at indtaste en mailadresse som alle de valgte lønsedler skal sendes til
  • hvis du ønsker at sende de valgte lønsedler til hver enkelt medarbejders egen mailadresse
  • hvis du ønsker at udskrive de valgte lønsedler på din printer eller på din lokale Microsoft print-to-pdf.