×
Index

Overførsel af finansposteringer til regnskabssystemer

MDC-LØN genererer automatisk 3 forskellige filer til import i finanssystemer hver gang der køres en ajourkørsel :

Opsætning i MDC-LØN :
Ajoureco-filen kan du exportere ud af MDC-LØN Online pr. mail.
Ved at klikke på øverst i MDC-LØN kan du i punktet vist herunder opsætte hvilken mailadresse export-filen automatisk skal sendes til. Når du modtager mailen kan den så gemmes lokalt på din PC f.eks. på Skrivebordet eller i Dokumenter og derfra importeres ind i dit regnskabssystem.

Her følger vejledning i import til de 3 mest brugte regnskabssystemer i Grønland :