×
Index

Login på ny MDC-LØN Server

Sidst i juli 2023 flyttede vi MDC-LØN over på en ny og top-moderne Microsoft Azure-server.
Det giver en del fordele bl.a. lettere styring af login til MDC-LØN og dermed mulighed for brugeren for selv at generere en ny adgangskode hvis man har glemt den gamle.

Hvis det er første gang du skal logge på MDC-LØN på den nye server, eller hvis du har glemt din adgangskode skal du bare gøre følgende:

Hvis ovennævnte giver problemer er du altid velkommen til at kontakte os på morten@mdc.gl eller på +299 527146.