×
Index

Kan ikke finde bank- eller Sulinal-filer

Hvis du f.eks. ikke kan se A1-filen til Sulinal, mdcbank.erh til Grønlandsbanken eller nordik.txt til BankNordik når du klikker på "Browse" eller "Vælg fil" knapperne er det fordi MDC-LØN-serveren lige skal ”lære” hvor filerne ligger.
Når du klikker på ”Browse” eller ”Vælg fil” kommer dette billede frem (mapperne kan variere lidt fra det viste), og her skal du klikke på ”Dokumenter” (eller "Documents" hvis det vises på engelsk)

Derefter kommer der nogle andre mapper frem og du skal nu dobbeltklikke på mappen der hedder ”1 - virksomhed”, hvor "virksomhed" er navnet på den virksomhed som du vil hente filen fra.
Klik evt. på ”Ændringsdato”-overskriften så du kan sortere de viste filer i datoorden.
Du vil nu let kunne finde
·     A1 og A11 til Sulinal
·     nordik.txt til BankNordik
·     mdcbank.erh til Grønlandsbanken

Næste gang du skal hente en fil via MDC-LØN har systemet gemt placeringen, og du vil kunne se de 3 filtyper med det samme.