Kom godt igang

For at komme i gang med MDC-LØN Online skal du gøre følgende :

• Kontakt MDC DATA på mdc@mdc.gl eller på tlf. 324846
  • Derefter laver vi et login til dig til MDC-LØN Online og brugernavn og adgangskode bliver derefter sendt til dig på mail.
  • Du kan nu prøve MDC-LØN gratis i op til 30 dage.
  • Med dette login har du adgang til MDC-LØN fra hele verden uanset om du bruger en PC, en MacBook eller en iPad, bare du har internetforbindelse er du i gang.
  • For at starte MDC-LØN Online skal du bare hoppe ind på www.mdc.gl og vælge "Akissarsialerissut MDC-LØN" i menuen.
  • Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode