×
Index

Driftsstatus

Alle tider er angivet i vestgrønlandsk normaltid (GMT-3)

·     4/8-2021 kl. 10:30:          MDC-LØN-serveren kører normalt igen. Ingen data er gået tabt, og alle kan logge ind igen på helt normal vis.
·     4/8-2021 kl. 09:00:          Problemer med login til MDC-LØN-serveren.
·     12/7-2021 kl. 11:00:          Certifikatet er nu fornyet, og adgangen til MDC-LØN-serveren kører igen som den skal.
·     10/7-2021 kl. 00:01:          Problemer med et udløbet certifikat. Der kommer en advarsel på skærmen, og man kan fint logge ind ved at klikke på "Avanceret"-knappen og derefter på Fortsæt til login.mdclon.gl (usikkert). Der er ikke nogen risiko ved at logge ind, det er bare Windows der er bange for alle hjemmesider uden et aktivt certifikat. Vi forventer at problemet bliver løst i løbet af mandag d. 12/7-2021.
·     8/4-2021 kl. 08:45:            DNS-problemet blev løst meget tidligt torsdag morgen, men det tog nogle timer før det slog igennem overalt. Ingen data er gået tabt, og alle kan logge ind igen på helt normal vis.
·     8/4-2021 kl. 00:01:            DNS-problemer forhindrer adgang til MDC-LØN-serveren.
·     24/2-2021 kl. 06:50:          MDC-LØN-serveren kører normalt igen. Ingen data er gået tabt, og alle kan logge ind igen på helt normal vis.
·     24/2-2021 kl. 05:00:          Problemer med login til MDC-LØN-serveren.
·     23/2-2021 kl. 11:45:          MDC-LØN-serveren kører normalt igen. Ingen data er gået tabt, og alle kan logge ind igen på helt normal vis.
·     23/2-2021 kl. 11:25:          Problemer med login til MDC-LØN-serveren.
·     19/2-2021 kl. 08:55:          MDC-LØN-serveren kører normalt igen. Ingen data er gået tabt, og alle kan logge ind igen på helt normal vis.
·     19/2-2021 kl. 08:40:          Problemer med login til MDC-LØN-serveren.
·     18/2-2021 kl. 14:22:          MDC-LØN-serveren kører normalt igen. Ingen data er gået tabt, og alle kan logge ind igen på helt normal vis.
·     18/2-2021 kl. 13:45:          Problemer med login til MDC-LØN-serveren.
·     12/2-2021 kl. 17:30:          MDC-LØN-serveren kører normalt igen. Ingen data er gået tabt, og alle kan logge ind igen på helt normal vis.
·     12/2-2021 kl. 10:30:          Nedbrud på MDC-LØN-serveren. Ingen kan logge ind på MDC-LØN...